• Maastrichtersteenweg 224, 3700 Tongeren
  • Ma - Za 8.00 - 18.00

De laatste mode en brillentrends

Retro is helemaal terug! Vintage monturen uit de jaren ’70 en ’80 winnen opnieuw aan populariteit. Denk aan grote, gewaagde monturen in opvallende kleuren en patronen. Deze klassieke stijlen brengen een vleugje nostalgie, maar met een moderne twist. Bij Optiek Eva vindt je een divers assortiment van retro-brillen die zowel stijlvol als comfortabel zijn.

Voor de liefhebbers van minimalisme zijn er de strakke, subtiele monturen. Deze brillen kenmerken zich door eenvoudige lijnen en een understated look. Ze zijn perfect voor een professionele omgeving, maar ook veelzijdig genoeg voor dagelijks gebruik. Wij bieden een reeks minimalistische monturen in verschillende vormen en maten, zodat je de perfecte match kunt vinden die jouw gezichtsvorm complimenteert.

WEG MET SAAI!

Dit seizoen draait het allemaal om kleur en patroon. Van pasteltinten tot levendige neonkleuren, en van subtiele strepen tot gedurfde prints, er is voor ieder wat wils.

Deze trend is perfect voor degenen die hun persoonlijkheid willen laten zien en een statement willen maken met hun bril.

Bij Optiek Eva zijn we steeds op zoek naar de laatste nieuwe  brillenmode. Of je nu op zoek bent naar iets retro, minimalistisch, duurzaam, of gewoon opvallend, wij hebben het perfecte montuur voor jou. Kom langs in onze winkel of bezoek onze website om onze nieuwste collecties te ontdekken. Zien en gezien worden was nog nooit zo stijlvol!

Geef een reactie

Your email address will not be published.

This field is required.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">html</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*This field is required.