• Maastrichtersteenweg 224, 3700 Tongeren
  • Ma - Za 8.00 - 18.00

Oogmetingen

Nauwkeurige oogmeting 

Bij Optiek Eva begrijpen we dat helder zicht begint met een nauwkeurige oogmeting. Onze ervaren optometristen staan klaar om je te begeleiden door het proces van een grondige oogtest, waarbij we gebruik maken van geavanceerde technologieën.

oogmeting (2)
oogmeting

Jouw visuele welzijn is onze prioriteit

Een oogmeting is meer dan alleen het bepalen van de sterkte van je brillenglazen. Het is een persoonlijke ervaring die gericht is op het begrijpen van jouw unieke ooggezondheid en visuele behoeften. Tijdens de meting nemen we de tijd om te kijken naar de algehele gezondheid van je ogen, met aandacht voor details die verder gaan dan alleen de correctie van je zicht.

Of je nu voor het eerst een bril nodig hebt, je recept moet worden bijgewerkt, of je geïnteresseerd bent in contactlenzen, onze optometristen zorgen ervoor dat je een nauwkeurige en persoonlijke oogmeting ontvangt. We streven ernaar om niet alleen je zicht te optimaliseren, maar ook om mogelijke oogproblemen vroegtijdig te signaleren.

Maak vandaag nog een afspraak voor een oogmeting bij Optiek Eva en ontdek de heldere wereld die op je wacht. Jouw visuele welzijn is onze prioriteit.